SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Een geweldige herenkapper in Utrecht

herenkapper Utrecht

Mijn vriend is helemaal weg van de herenkapper in Utrecht. Hij komt ook vaak met de mooiste kapsel langs en vaak ben ik dan best wel jaloers op hem. Vaak als ik mijn haren laat knippen, kan je zien dat er wat vanaf is, maar niks spectaculairs eraan. Gewoon recht toe, recht aan. Volgens mij kan de kapster waar ik altijd kom ook niet echt mannen knippen. Je staat hier dan ook binnen tien minuten weer op straat. Toch maar eens aan mijn vriend het adres van zijn hairstylist vragen, want zo een moderne coupe wil ik ook wel hebben.  herenkapper Utrecht

Alleen maar de beste producten

Gisteren heb ik een afspraak gemaakt bij de herenkapper in Utrecht. Deze afspraak heb ik online via de website van deze zaak kunnen maken. Lekker makkelijk en zo kon ik meteen zien of er plaats voor mij was. Ook kon ik hier al aangeven welke behandeling ik wilde ondergaan. Voordeel is dat je hier aan kan geven wat je precies met jouw haren wilt doen en zo kan je ook meteen de prijzen zien die je hiervoor moet betalen. 

Echt een genot om naar deze kapsalon te gaan, hier nemen zij de tijd voor elke man. Dat kan je ook zie aan het model wat ik nu heb, ben er enorm blij mee.