SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Een houten urn; Warm, Eerlijk, Natuurlijk & Puur.

Wij begrijpen dat de zoektocht naar een passende urn moeilijk & emotioneel kan zijn. Om u actief te ondersteunen binnen het oriëntatieproces, zetten wij enkele mooie urn materialen centraal binnen een reeks van blogartikelen. Dit keer het materiaal ‘hout’.logo (5)

Hout is een prachtig materiaal voor de vervaardiging van urnen als tastbare herinnering aan een overleden dierbare. Zowel uit praktisch oogpunt, aanzien hout een solide materiaal is dat relatief eenvoudig te bewerken is en prijstechnisch gezien zeer interessant is, maar vooral ook de symboliek & de positieve eigenschappen van hout maken dit tot een zeer passende materiaalsoort. Hout is een mooi product, op en top natuurlijk en is tevens een ‘warm product’, aangezien hout bij aanraking de lichaamswarmte van de aanraker aanneemt. Ideaal geschikt dus voor het levend houden van warme herinneringen. Hout staat tevens symbool voor kracht, leven, overleven, groei en een nieuw begin.

Daarnaast raakt hout nooit ‘uit de mode’. Hout is tijdloos en een urn van hout is dan ook veelal eenvoudig in te passen binnen een bestaand interieur en vormt tevens op zichzelf staand al een mooi decoratie item. Binnen de noemer ‘houten urnen’ kunt u kiezen uit een grote diversiteit aan urnen, zowel op het gebied van grootte, vorm, stijl, als houtsoort. Dennen, eiken, kersen, noten en mahonie zijn populaire houtsoorten, maar er zijn ook prachtige urnen van fineerhout verkrijgbaar.

44089910

Over UitvaartUniq.nl.

Een houten urn bij UitvaartUniq.nl; Een ruime keuze, veelal te personaliseren & Eerlijke prijzen. UitvaartUniq.nl is de Nr.1 uitvaart webwinkel van Nederland. Wij leveren prachtige uitvaartartikelen, voor een dierbare herinnering. Naast een uniek assortiment van urnen en assieraden, bieden wij ook grafdecoratie artikelen. Wij staan voor kwaliteit & eerlijke prijzen; U vindt bij ons altijd een uitvaartartikel naar wens. U vindt op onze webshop een prachtige collectie houten urnen. Mocht u een persoonlijk advies wensen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Meer verhalen