SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Een leuk idee voor sportliefhebbers: Dopper bedrukken

dopper bedrukken

dopper bedrukken

Verschillende waterflessen

De laatste tijd is een gezonde levensstijl helemaal ‘hot’. Daarbij hoort natuurlijk ook voldoende water drinken en geen chemische producten gebruiken. Daar heeft de Dopper op ingespeeld door een waterfles te ontwikkelen die handig in gebruik is, waarvan de dop ook een beker is, en die geen chemische stoffen bevat. Verantwoord water drinken, dus! Wat een leuk idee is voor deze health liefhebbers, is een Dopper bedrukken. Heb je bijvoorbeeld een sportbedrijf? Wil je wat promotiemateriaal om te verkopen in je sportschool? Of wil je gewoon dat jouw medewerkers gezonder gaan leven? Dan is een Dopper bedrukken een goed idee, dat kan namelijk bij Maxilia! Hier selecteer je de Dopper(s) die jij wilt hebben, en je kunt er je eigen logo of tekst op zetten. Zo heb je een uniek en persoonlijke waterfles, die ook nog een verantwoord en functioneel is!

dopper bedrukken

Altijd water bij de hand

De meeste mensen drinken wel water, maar als je het niet bij de hand hebt, is een kop koffie of een flesje cola soms makkelijker. Door je relaties, medewerkers en jezelf van een mooie waterfles te voorzien, hebben jullie altijd water bij de hand. Zo kan het water drinken er niet bij inschieten en draag je bij aan een gezonde levensstijl.

Toch op zoek naar iets anders? Bij Maxilia kun je nog veel meer producten laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan kledingstukken, usb-sticks, boodschappentassen of pennen! De keuze is bij Maxilia echt reuze.