SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Hoe pijnlijk kan hielspoor wel niet zijn!

hielspoor

Nooit geweten dat hielspoor zoveel pijn kan doen! De Nijmeegse vierdaagse heb ik met vlag en wimpel uitgelopen. Zo trots als ik toen was, zo erg baal ik op dit moment. Dankzij deze wandeltocht zijn de klachten in mijn voeten groter geworden. Logisch wanneer je iedere dag veertig kilometer moet lopen. Enfin, de klachten zijn op dit moment niet meer te verdragen! Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een oplossing om van deze klachten af te kunnen komen. Het liefst zo snel mogelijk aangezien ik over twee weken met vakantie ga en daar wil ik wel optimaal van genieten.

hielspoor

Online zoeken werkt het beste

Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken naar tips die ik kan gebruiken. Dankzij mijn online zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van Footlogics. Hier kun je namelijk zooltjes bestellen welke ervoor zullen zorgen dat het lichaam weer terug in balans komt. Ik kon bet niet laten liggen en ben bij dit bedrijf mijn bestelling gaan plaatsen. In een mum van tijd heb ik mijn bestelling afgerond en kon ik gelukkig op de bank blijven liggen totdat het wordt bezorgd. Mijn zooltjes werden erg snel bezorgd en hier heb ik uiteraard direct gebruik van gemaakt. Het voelde alsof je op wolken loopt! Ik merkte direct dat de pijn een stuk minder was dan voorheen. Al heb ik nog wel de angst om diezelfde pijnscheuten in mijn voeten te krijgen. Nu maar hopen dat de hielspoor verdwijnen zal!

hielspoor