SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Werken met energie

Met alles om ons heen en niet te vergeten met elkaar zijn we allemaal verbonden. Door onze houding, emoties, liefde maar ook haat en angst hebben we invloed op onze omgeving. Dit onthouden we en heeft invloed op beslissingen die we maken in de toekomst. Met energetische therapie maak je het energieveld weer schoon. Je bent weer helder en krijgt verbinding met de aarde. Bij een traumatische ervaring of als je angstig bent dan reageert je energiesysteem en bescherm je jezelf. Met het overlevingmechanisme van de mens kleven er ook negatieve effecten, hierdoor doen we ons anders voor dan we daadwerkelijk zijn.

Overleven met een wisselwerking

Wanneer we overleven krijgen we in de wisselwerking met de omgeving dezelfde lading energie terug. Situaties die ons gevoel, of de problemen bevestigen trekken we juist aan. Invloeden van buitenaf gooien nog eens olie op het vuur, totdat we bereid zijn iets aan het probleem te doen. Wanneer we de situatie inzien kan er een basis worden gelegd voor het transformeren, loslaten of helen van het probleem. De daadwerkelijke behandeling door middel van energetische therapie kan beginnen. De behandeling bevat technieken welke een combinatie bevatten van een familieopstelling, reiki en systematisch coachen.

Het 6e zintuig

Wanneer je geen idee hebt waar de klachten vandaan komen kan het 6e zintuig zeer zinvol zijn. Bij gaten in ons energieveld is het mogelijk dat de energie weglekt. Hoe we ons voelen, en het handelen van de mens heeft daar invloed op. Energetische therapie kan je leven echt veranderen, tussen jou en de omgeving vindt er een wisselwerking plaats. Zijn de gevoelens en gedachten die je hebt wel van jezelf of heb je deze van iemand anders opgepikt? Alles heeft invloed hoe we ons voelen en hoe onze gedachten zijn. Een behandeling zorgt ervoor dat alles weer in harmonie met elkaar komt.