SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Wijncadeau na bevalling

logo

Na een lange alcoholvrije periode is het leuk om een zwangerschapscadeau met wijn weg te geven. Tegenwoordig is er blauwe en roze wijn die verpakt zit in een mooi houten kistje. Het blauwe wijnpakket is een mooi geschenk om weg te geven bij de geboorte van een zoon. De roze variant is leuk om weg te geven bij de geboorte van een dochter.

 

Het is mogelijk een persoonlijke boodschap aan je bestelling toe te voegen. Je kunt een eigen ontworpen kaartje uploaden of een kaartje op thema selecteren waarin je je boodschap typt. Nadat dit kaartje is toegevoegd aan je bestelling zal deze worden toegevoegd aan je wijngeschenk. Zo personaliseer je je wijngeschenk en weet de ontvanger van wie het wijnpakket afkomstig is.

 

Wijnpakket op maatchoco_rosso_wijnpakket

Ben je op zoek naar een wijnpakket op maat? Bekijk dan het volledige wijnpakketten overzicht. Veel bedrijven bestellen bij Wijnpakkettenonline hun relatiegeschenken met wijn en prosecco pakketten ten behoeve van relaties. Ben je op zoek naar een geschenk voor het personeel? De wijngeschenken zijn tevens geschikt om weg te geven als kerstpakket of nieuwjaarpakket aan je personeel.

 

Wijnpakket laten bedrukken

Bij vanaf 100 stuks is het mogelijk het wijnpakket te laten bedrukken met de bedrijfsnaam of logo van de firma. Het logo zal dan in full colour in de schuifdeksel van het houten wijnkistje gebrand worden. Dit geeft een chique en professionele uitstraling. De kistjes worden opgevuld met houtwol. Het is bewezen dat de attentie bij een persoonlijk geschenk vier keer zo hoog is dan wanneer je een reclameboodschap via de radio of tv overbrengt.

Meer verhalen