SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Zeer tevreden over de ergoline Zonnebanken Arnhem bij Zonnestudio Elderveld

logo-Zonnestudio-Elderverld

Ik wilde graag wat bijkleuren onder een goede zonnebank. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar ergoline Arnhem om een zonnestudio bij mij in de buurt te vinden ergoline zonnebanken heeft staan.

Terecht gekomen op de website van Zonnestudio Elderveld

Toen ik op het internet op zoek ging naar ergoline Elderveld kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillenden zonnestudio’s bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Zonnestudio Elderveld mij het meeste aan. De website van deze zonnestudio is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over wat de zonnestudio aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat de zonnestudio Ergoline zonnebanken heeft staan en dat je in de zonnestudio door een van de medewerkers uitstekende voorlichting zult krijgen om verantwoord te zonnen. Dit sprak mij super erg aan waardoor ik besloot om een bezoek aan de zonnestudio te brengen. 

Ergoline

Zeer tevreden over de zonnebank en het vriendelijke personeel 

In de zonnestudio werd ik erg snel en zeer vriendelijk geholpen door een van de medewerkers van de zonnestudio. Ik ontving erg goede en uitgebreid voorlichting om verantwoord te zonnen. De zonnebank lag er confortable ik ben zeer tevreden met het resultaat. Daarom ben ik ook erg tevreden over Zonnestudio Elderveld.