SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Bij eClinic zijn ze de beste!

eclinic-logo

Al een tijdje had ik last van inhammen. Zelf ben ik nu veertig jaar. Mijn inhammen begonnen rond mijn vijfendertigste. Hier had ik veel last van, omdat ik vond dat ik mooi haar had. Dit haar wilde ik dan ook graag terug laten komen door middel van een haartransplantatie. Ik vroeg rond in mijn omgeving of mensen hier ervaring mee hadden. Ook zocht ik op internet naar de verschillende opties.

Netwerkeclinic-werkruimte

Van veel mensen hoorde ik eClinic het vaakst voorbij komen. Zij zouden veruit de beste zijn en kunnen mij het beste helpen. Ook heb ik op internet gezocht naar de verschillende mogelijkheden. Er kwamen veel bedrijven naar voren die mij kunnen helpen. Het was redelijk onoverzichtelijk. Daarom heb ik besloten om deze bedrijven naast elkaar te zetten, zodat ik een goed beeld kreeg van de verschillende bedrijven. Je zag direct wie ver boven de rest uitstak. eClinic stak ver boven de rest uit. Ook heeft mijn netwerk dit bedrijf geadviseerd. Om meer over dit bedrijf te weten te komen nam ik contact op met een van de medewerkers van het bedrijf.

Contacthaartransplantatie

Het contact verliep soepel. De medewerker was zeer vriendelijk en stond me netjes te woord. Ze wist duidelijk waar ze het over had en kon me direct helpen met mijn vraag. Geweldig! Ik ben zeer te rust gesteld door dit bedrijf. Nu weet ik ook waar ik aan toe ben, en wil ik graag een haartransplantatie krijgen door dit bedrijf.