SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

De ontdekking van een kappersgroothandel 

Als eigenaar van een kapsalon ben ik altijd op zoek naar de beste producten voor mijn klanten. Tot voor kort bestelde ik mijn kappersbenodigdheden online of kocht ik ze bij lokale leveranciers. Maar onlangs heb ik een kappersgroothandel ontdekt die mijn manier van zakendoen compleet heeft veranderd. Het was een openbaring om zoveel professionele kappersproducten op één plek te vinden, en ik wil graag mijn ervaring delen over hoe deze ontdekking het aanbod in mijn salon heeft verrijkt. 

De eerste ervaring bij de groothandel 

Toen ik voor het eerst de groothandel bezocht, was ik overweldigd door de enorme selectie van producten die ze aanboden. Van haarverzorgingsproducten tot stylingtools en salonmeubilair, alles wat een kapper nodig zou kunnen hebben, was daar aanwezig. Wat me echter het meest aantrok, was hun aanbod van professionele haarverf. Ze hadden zelfs de rode Kis haarverf waar ik zoveel over had gehoord maar nog nooit de kans had gehad om te gebruiken. 

Kis haarverf staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en het biedt prachtige, levendige kleuren die lang houden. In mijn salon streef ik ernaar om mijn klanten niet alleen een geweldige look te geven maar ook om hun haar gezond te houden. Kis producten passen perfect bij deze filosofie omdat ze bekend staan om hun zachte formules die het haar niet beschadigen. 

Tijdens mijn bezoek heb ik ook de kans gekregen om te praten met ervaren verkopers die mij konden adviseren over de producten die het beste zouden passen bij mijn salon en klanten. Hun deskundigheid was een grote hulp bij het maken van de juiste keuzes. Ik heb uiteindelijk verschillende soorten producten gekocht, waaronder die felbegeerde rode haarverf, en kon niet wachten om deze in mijn salon te introduceren. 

De impact op mijn salon en klanten 

De introductie van nieuwe producten uit de groothandel in mijn salon was een groot succes. Mijn klanten waren enthousiast over de nieuwe mogelijkheden en vooral de rode Kis haarverf werd een hit. De kleur is rijk en levendig, en het feit dat het haar gezond blijft, zelfs na het kleuren, heeft veel positieve reacties opgeleverd. Klanten die op zoek waren naar een gewaagde verandering waren verbaasd over hoe levendig de kleur was en hoe lang deze bleef zitten. 

Deze nieuwe productlijn heeft mij ook in staat gesteld om creatiever te zijn in mijn werk. Met toegang tot hoogwaardige producten kan ik technieken uitproberen die voorheen niet mogelijk waren met de beperktere selectie die ik had. Dit heeft niet alleen mijn vaardigheden verbeterd, maar het heeft ook bijgedragen aan de reputatie van mijn salon als een plaats waar kwaliteit en innovatie voorop staan. 

De samenwerking met de kappersgroothandel heeft mijn salon op verschillende manieren ten goede veranderd. Het heeft mij voorzien van een betrouwbare bron van kwaliteitsproducten, van haarverf tot de nieuwste stylingtools, en het heeft mij geholpen om mijn dienstenaanbod te verbreden en te verbeteren. Voor elke salon eigenaar die zijn of haar productlijn wil verbeteren, zou ik het verkennen van een lokale groothandel sterk aanraden. Het kan je ogen openen voor nieuwe mogelijkheden en je salon naar een hoger niveau tillen.