SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Charlie noble, bookwill en andere bekende e-sigaret merken

De opkomst van de e-sigaret de afgelopen jaren is je vast niet ontgaan. De e-sigaret is een elektrische sigaret die je telkens opnieuw kunt vullen. Hij werkt dus anders dan normale sigaretten. Wanneer je een normale sigaret rookt, adem je ook een hoop organisch materiaal in zoals papier. In een e-sigaret zit dus helemaal geen papier en tabak, maar een vloeistof die verdampt wordt. Die damp adem je dan in, in plaats van rook. Aan die damp worden vaak ook smaakjes toegevoegd, en natuurlijk nicotine. Omdat de e-sigaret zo populair is, zijn er ook een hoop aanbieders! Zo zijn Charlie Noble producten haast niet meer aan te slepen. 

E-liquids

In de e-sigaret zit dus een vloeistof. Dat wordt e-liquid genoemd. Aan deze vloeistof wordt dus nicotine en een smaak toegevoegd. Deze vloeistoffen kun je natuurlijk ook los kopen, je schaft maar één keer een e-sigaret aan. Het Bookwill assortiment bevat een hoop verschillende smaken. Kies bijvoorbeeld uit cherry, dark bean of red summer. Bij elke smaak kun je ook kiezen uit het nicotinegehalte. Dit geldt tevens voor de Charlie Noble producten die je online kunt kopen. 

Voor rokers een uitkomst

De e-sigaret werd erg populair toen mensen erachter kwamen dat het een minder ongezonde vervanging van de normale sigaret zou kunnen worden. Veel mensen willen heel graag stoppen met roken, maar het is natuurlijk erg lastig om van een verslaving af te komen. De e-sigaretten kun je dus makkelijk vullen met de e-liquid en nicotine, en zo je verslaving afbouwen. Je kunt namelijk geleidelijk het nicotinegehalte verlagen in Charlie Noble producten en de e-liquids uit het Bookwill assortiment. 

Als je bijvoorbeeld de e-liquids uit het Bookwill assortiment gaat gebruiken om geleidelijk te stoppen met roken, kan je kiezen uit 18 mg, 12 mg, 6 mg, 3 mg en 0 microgram nicotine. Wanneer je dus niet meer afhankelijk bent van de nicotine, kan je dus je e-sigaret blijven gebruiken zonder nicotine! Er zijn een hoop lekkere smaken om uit te proberen.