SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Deze firma doet aan neurofeedback training

sprongGoedemorgen allemaal. Zoals mijn trouwe lezers van mij weten hou ik mij constant bezig met alles wat te maken heeft met gezondheid. De positieve dingen wil ik dan ook graag met jullie delen. Van tijd tot tijd geef ik jullie dan ook een tip mee, in de hoop dat jullie hier je voordeel mee doen. Het onderwerp van vandaag is neurofeedback. Dus ben jij hier naar op zoek, dan moet je vooral verder lezen. Ik heb voor jullie een echte professional gevonden op dit gebied, deze firma heet Breingoed. Voor de mensen die niet weten wat neurofeedback training is, zal ik dit nader toelichten.

Waar staat neurofeedback voor

logo2Een steeds populairder stroming binnen die zorg- en hulpverlening is neurofeedback training. Dit komt omdat het een alternatieve behandeling is voor ADD of ADHD. Deze aandoening komt in Nederland helaas steeds vaker voor. Er is dan ook een grote kans dat iemand binnen jouw familie dit heeft. Omdat niemand van medicatie houdt, is het zeker een interessant alternatief. Tijdens zo’n training wordt er op een eenvoudige manier die hersenactiviteiten gemeten. Door middel van deze feedback kunnen de hersenen zich ontdoen van beperkende patronen. Dit resulteert dan voor een betere, al dan niet optimaal functioneren. Een symptoomvermindering ontstaat doordat er een toename in flexibiliteit en veerkracht in de hersenen komt.

Een neurofeedback sessie wordt gedaan zonder medicatie. Het enige wat gebruikt wordt is film of muziek. Er wordt van te voren besproken welke van de twee het best is voor de patiënt. Dus ken jij ook iemand met ADD of ADHD, neem dan even contact op met Breingoed. Zij zijn de specialist die jou verder kunnen helpen.

mapping_of_the_cat_brain