SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Een heerlijke behandeling voor mijn voeten bij pedicure veldhoven

Ik ben 49 jaar jong en wandel heel graag. Sterker nog, ik wandel niet alleen maar graag, maar wandel ook erg veel. Mijn man en ik wandelen elke avond na het avondeten tenminste een uur lang. In het weekend is dit zelfs nog langer. Ik vind het fijn om te doen, omdat ik zo kan ontspannen na een lange dag op het werk en omdat ik zo ook lekker fit blijf.dsc03153_kopie
Het moet wel gezegd worden dat dit veel van mijn voeten eist, want ook al word ik er fit van, mijn voeten kunnen er af en toe onder leiden. Nu koop ik natuurlijk wel de beste wandelschoenen, maar ook dit baat niet veel. Op zijn tijd hou ik dus wel eens van een pedicure Veldhoven. Jammer genoeg heeft mijn vorige pedicure haar deuren gesloten en sindsdien had ik dus geen behandeling meer. Mijn voeten zien er niet uit! En schoonheid is immers ook belangrijk.

Je voeten lekker laten verzorgen

Samen met mijn vriendin ben ik twee weken geleden op zoek gegaan naar een nieuwe pedicure. Deze moest natuurlijk bij ons in de buurt zitten, maar de service was natuurlijk veel belangrijker. Uiteindelijk wil ik gewoon dat mijn voeten weer lekker fris en mooi zijn en dat ze er weer even tegenaan kunnen.

dsc03158_kopie
We hadden er eentje gevonden, maar deze was een half uur rijden en ik was ook niet tevreden met de behandeling. Bovendien waren de medewerkers ook niet echt vriendelijk, dus ik wilde graag een andere pedicure vinden.
Toen vond mijn vriendin pedicure Veldhoven online. Dit zag er al een stuk beter uit! We hebben gelijk samen een afspraak gemaakt en zijn er twee dagen later naartoe gegaan. Het was een top ervaring! Iedereen was vriendelijk, de salon zag er erg netjes en verzorgd uit en de behandeling was ook super. Zeker een aanrader!

links (1)