SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Een Rhodos Crosstrainer heeft veel voordelen

rhodos rhodos1Het is echt een aanrader om gebruik te maken van een Rhodos Crosstrainer, er zitten namelijk erg veel voordelen aan deze apparaten waar iedereen gebruik van kan maken. Ik ben hier een tijdje terug achter gekomen toen ik een enkel blessure had opgelopen tijdens een potje voetballen, ik mocht toen van de dokter helemaal niet meer sporten en veel rusten, ik vroeg hem of er echt geen andere mogelijkheid was na een tijdje want ik kon echt niet tegen al het niks doen en ik wou er graag weer op uit. Toen vertelde hij mij dat ik best op zo’n apparaat kon gaan trainen, het is namelijk een apparaat dat de gewrichten ontzet en daardoor kun je er zelfs op trainen wanneer je aan het revalideren bent van een blessure zoals ik was.

Het is een echte aanrader

Het gebruik maken van een Rhodos Crosstrainer is dus echt een aanrader aan een ieder met bijvoorbeeld een blessure maar die toch wilt sporten. Mijrhodos2 heeft het echt geholpen, ik had namelijk echt een hekel aan het niet kunnen sporten en was erg bang dat ik helemaal niet meer fit zou zijn wanneer mijn enkel eenmaal beter was. Dankzij dit apparaat is de enkel helemaal geheeld en ben ik toch erg fit gebleven, ik gebruik hem nu nog steeds om de zoveel dagen.

Meer verhalen