SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Fysiotherapie in Veenendaal helpt je graag met je blessures

Fysiotherapie Veenendaal

Fysiotherapie in Veenendaal. Heb jij bepaalde klachten die afgehandeld moeten worden? Dan is fysiotherapie de oplossing voor jou. Fysiotherapie Veenendaal en de fysiotherapeuten helpen jou met het afhandelen van jouw klachten aan botten, spieren, gewrichten zenuwen en banden. Velen hebben verschillende klachten, waardoor je ook verschillende behandelingen ondergaat. Iedereen is anders en dus ook de klachten. Tijdens de eerste afspraak met je fysiotherapeut kijken jullie samen naar de klachten en gaan dan bespreken wat er de komende tijd gebeurt gaat worden. Dit is fijn voor jou, zodat je weet waar je aan toe bent. Voor de fysiotherapeut is dit ook fijn, zo kan hij/zij een bepaald schema bijhouden met wat er elke keer gebeurt moet worden.

Behandelingen

Fysiotherapie in Veenendaal biedt je veel verschillende behandelingen

Fysiotherapie in Veenendaal heeft verschillende behandelingen voor jouw klachten. De behandelingen verschillen per persoon. Dat ligt aan welke klachten hij/zij heeft, maar het kan ook liggen aan de bouw van deze persoon. Elk persoon is anders en daar letten de fysiotherapeuten dan ook op. De behandelingen worden dan ook eerst besproken met jou voordat deze behandelingen ook daadwerkelijk uitgevoerd worden. Er is ook een behandeling genaamd acupunctuur. Dit is een een behandeling die uit de Chinese cultuur komt. Dit helpt tegen bijvoorbeeld pijnklachten, hoofdpijn en als je wilt stoppen met roken. Ook voor kinderen is er fysiotherapie. Kinderen spelen, rennen en dollen in het rond en dit is goed voor de ontwikkeling van de groei van het kind. Elk kind doet dit op zijn eigen tempo. Bij kinderen waar dit allemaal langzamer in zijn ontwikkeling gaat, wordt extra aandacht aan besteed om dit zo goed mogelijk te laten verlopen.

Blessure

Meer weten?

Wil jij meer weten? Kijk dan even rond op de website of bel gerust even rond. Een van de medewerkers helpt jou verder. Op de website staat veel informatie die voor jou misschien wel fijn zijn om te weten.