SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Gebitsprothese laten maken is een top idee

Gebitsprothese laten maken

Mijn moeder wordt inmiddels duidelijk een dagje ouder en ze begint te maken te krijgen met ouderdomsbeperkingen. Ik vond het een goed idee om een Gebitsprothese laten maken te doen, aangezien dat voor haar alles een stuk makkelijker maakt. Ik denk zeker dat het een goed idee is om Gebitsprothese laten maken, al helemaal in haar toestand.

 

Snelle service

Het was zo geregeld! Ik kon de gebitsprothese snel ophalen en dat was helemaal top. Wij hebben maar anderhalve dag hoeven wachten en toen was de prothese klaar, dat is natuurlijk helemaal top! Aangezien het een handel is die lastig is in te schatten waren we hier erg blij mee, en natuurlijk ook omdat mijn moeder zo snel geholpen kon worden. De prothese is ook nog eens erg mooi en goed gemaakt, en dat is al helemaal super natuurlijk. Ik ben helemaal blij met de prothese en ik denk dat mijn moeder dat ook is. Ik vind het super om te zien dat alles weer wat makkelijker gaat en dat ze weer haar ’tanden’ bloot durft te lachen. Het is een hele positieve ontwikkeling geweest in het ouder worden van mijn moeder en daarom raad ik het iedereen aan. Het is zeker een aanrader om af en toe eens na te denken en stil te staan bij de dingen die bij het ouder worden komen kijken. Wanneer je hier aan toegeeft kan je hulp gaan zoeken en dat was bij mijn moeder hoog tijd en ik denk zeker dat het goed is voor haar gezondheid dat ze dit maar gedaan heeft.