SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Mondhygienist Tilburg en omstreken nodig?

Vroegh & Yoe

Het gebit verdient de nodige aandacht. Met een goede Mondhygienist Tilburg en omstreken kun je dit realiseren. Het tandvlees wordt goed nagekeken en bovendien kunnen zij er goed voor zorgen dat een behandeling uitgevoerd wordt. Tandvlees en tandsteen dien je te behandelen, zo voorkom je terugtrekkende tandvlees of wellicht gaatjes. In het begin was ik hier niet mee bezig. Dit omdat ik dacht dat het alleen maar extra werk zou zijn. Iets waarvan ik uitging dat het niet zou werken voor mij. Echter heb ik er toen wel voor gekozen om een afspraak te maken. Dit kon gelukkig in het pand van de tandarts zelf en dat is wel zo prettig.

Mondhygienist Tilburg

Mondhygienist Tilburg, afspraak stond vast!

In een mum van tijd kon ik er al terecht om mij gebit te laten onderzoeken. Al vrij snel wist zij mij te vertellen dat mijn tandvlees ontstoken was. Zelf voelde ik ook wel dat mijn tandvlees begon te irriteren. Alleen was ik niet iemand die hier gelijk werk van ging maken. Zij heeft in ieder geval mijn tandvlees op dat moment schoon gemaakt. Vervolgens kon ik weer huiswaarts. Na een aantal dagen begon ik te merken dat mijn gebit een stuk fijner voelde. Het leek wel alsof dit onwijs goed heeft geholpen en ik hierdoor geen last meer heb!

Vroegh & Yoe

Teruggekeerd voor een nieuwe behandeling!

Zo kreeg ik vorige week te horen dat ik last heb van tandsteen. Dit is het begin van een gaatje en daar zit ik niet op te wachten. Via de tandarts werd ik dan ook gelijk doorverwezen naar Mondhygienist Tilburg en kon ik plaats nemen. De behandeling verliep erg goed en nog geen half uur later kon ik mijn mond spoelen om mijn weg te vervolgen. Mocht jij opzoek zijn naar een geschikte mondhygienist, dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres!