SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Is bhv verplicht of niet?

bhv verplicht

bhv verplichtEen tijdje terug vroeg ik mij af of bhv verplicht is of juist niet. Hierover las ik online heel veel verschillende dingen, dus het antwoord op mijn vraag kreeg ik maar niet. Op een gegeven moment kwam ik een bedrijf tegen dat hier heel veel vanaf weet. Zij bieden hierin cursussen aan en daarom had ik het idee dat zij mij wel verder konden gaan helpen. Het is namelijk zo dat ik over een tijdje mijn eigen onderneming op wil gaan starten. In het begin zal ik nog geen medewerkers hebben, maar dat is wel de bedoeling voor op de lange termijn. Daarom ben ik het toch maar uit gaan zoeken. Tijdens mijn gesprek met G4s vertelden zij mij hoe het nu precies zat. Het is dus noodzakelijk dat er altijd iemand aanwezig is die hier een diploma in heeft. Dat is wel alleen maar zo wanneer jij met meer dan 1 iemand aan het werk bent.

Super veel zin

bhv verplichtBhv is dus alleen verplicht in bepaalde situaties. Wel kwam ik erachter dat zij ook trainingen aanbieden rondom eerste hulp bij ongelukken. Dit kan niet alleen zakelijk handig zijn, maar ook in mijn dagelijkse leven. Hier leer jij namelijk hoe jij moet handelen wanneer mensen verwondingen hebben. Dat kan echt van alles zijn, dus het is heel erg breed opgezet. Over een korte tijd ga ik hopelijk mij diploma hiervan halen. Ik kijk er onwijs naar uit en moet echt mijn best doen om geduld te hebben. Voor meer informatie kun jij altijd even online kijken.

Meer verhalen