SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Op zoek naar particuliere thuiszorg Den Haag

Uw ZorgCompaan

We zijn op zoek naar particuliere thuiszorg Den Haag. Mijn moeder heeft een zware operatie achter de rug en het duurt nog wel even voordat ze weer aan het werk kan, tot die tijd willen we graag gebruik maken van de thuiszorg. Ik zit nu bij Uw zorg compaan en het ziet er erg aantrekkelijk uit. Mijn moeder heeft het niet makkelijk. Al vier jaar is ze aan het strugglen met de operaties en het is voor haar erg lastig om het allemaal vol te houden. Ik woon zelf niet in Den Haag, maar ik kom wel elke dag even langs. Ook dit is voor mij best heftig, maar natuurlijk hou ik het goed vol.

Uw ZorgCompaan

Particuliere thuiszorg den haag geeft meer rust

Ik denk dat de thuiszorg meer rust gaat brengen, zo hoeft mijn moeder niet alles alleen te doen. Ook kunnen wij wat minder zorgen hebben en gewoon langs gaan voor de gezelligheid. De laatste tijd was het ook zo dat ik eigenlijk alleen langskwam om huishoudelijke dingen te doen en dan was er niet echt meer tijd voor echt aandacht voor elkaar. Ik hoop dat dit nu verandert. We hebben het wel goed hoor, het is fijn dat we in ieder geval er voor elkaar zijn. Ik hoop dat dit de laatste operatie voor mijn moeder is, en dat ze daarna weer lekker aan het werk kan en weer een beetje kan genieten van het leven. Dat verdient ze echt enorm.