SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Anavar als middel voor betere prestaties

Anavar is de veiligste steroïde die ook gebruikt wordt door medici voor het behandelen van brandwonden. Anavar wordt ook toegepast tegen gewicht verlies bij HIV patiënten en ook bij kinderen die een vertraging hebben in hun groei proces. Deze steroïde is ook heel populair bij topsporters vooral vrouwen omdat het niet zorg voor vermannelijking van de vrouw vergeleken met andere steroïden. Anavar heeft bijna geen bijwerkingen vanwege de milde werking, wat minder is voor gebruikers is het prijskaartje dat eraan vast hangt.

Anavar gebruiken

  • Anavar is het meest populair bij gewichtheffers en powerlifters omdat het zorgt voor het vergroten van de spierkracht zonder de toename van het lichaamsgewicht. De dosering van Anavar zijn meestal heel laag rond de 20mg. Het nadeel hiervan is dat de effecten van dit middel niet snel zichtbaar zijn in vergelijking met andere steroïden.
  • Het doel van stacken is meer spierkracht opbouwen en omdat Anavar een milde steroïde is, is stacken niet noodzakelijk bij het gebruik van Anavar. Voor snellere resultaten op het gebied van spierkracht zonder dat het lichaamsgewicht veel toeneemt kan je 50 mg Winstrol per dag combineren met 30-40 mg Anavar.
  • Bij het cutten kan Anavar gecombineerd worden met Clenbuterol, dit heeft effect op massa, kracht en de hardheid van de spieren. Uit ervaring is gebleken dat ook Testosteron Propionaat gecombineerd word met Anavar.

Mogelijke bijwerkingen bij misbruik van Anavar

  • Lever beschadiging bij langdurig gebruik
  • Hoofdpijn, duizeligheid en diarree
  • Vermindering van het libido
  • Bij gebruik van hoge dosis toename lichaamshaar en acne