SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Ergonomische polssteun

Ergonomische polssteun, ik kan niet meer zonder. Dit is echt een geweldig hulpmiddel om zo prettig mogelijk achter een computer te kunnen werken. Vaak werkte ik een paar uur achter elkaar achter de computer. Meestal moest ik dan even iets anders doen, omdat mijn pols vreselijk zeer deed. Door het intensief werken met een toetsenbord, kreeg ik pijn aam mijn polsen. Deze lagen vaak op de rand van een bureau. Na verloop van tijd had ik een soort snee in mijn  pols doordat ik deze hier steeds had liggen. Nu met de speciale steun voor mijn pols heb ik daar geen l;ast meer van. 

Geweldige mooie Ergonomische polssteun gekocht

Via Ergonomique, een bedrijf die al meer dan 20 jaar ervaring heeft in hulpmiddelen, heb ik deze steun gekocht. Wat ik bijzonder prettig vond, was de mogelijkheid om deze en twee andere, eerst uit te proberen. Een proefpakket met drie verschillende modellen kan je voor een bepaalde periode uitproberen. Na deze periode heb je meer een kijk op welk model het beste bij jou zal passen. Al snel kwam ik erachter dat alle modellen wel prettig waren om mee te werken. Alles beter dan helemaal niets kan je wel zeggen. 

Inmiddels heb ik mijn nieuwe aankoop al in gebruik en ik moet zeggen, het werkt geweldig! Zowel op mijn werk als voor thuis heb ik een hulpmiddel gekocht en dat werkt wel zo prettig. de muismat met een kleine verhoging om de pols op te laten rusten is een zeer goede uitvinding. Ik heb geen last meer van zere polsen en dat werkt bijzonder goed.