SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Gebruik jij quercetin voor een goede weerstand?

Er zijn verschillende supplementen die jij kunt gebruiken voor het ondersteunen van jouw weerstand. Een supplement dat quercetin bevat is bij veel mensen nog niet heel bekend. Toch is het echt een aanrader om dit te gaan gebruiken! Een goed immuunsysteem is erg belangrijk en er zijn verschillende stoffen die daar aan bij kunnen dragen. Quercetin is een van die stoffen, het zorgt voor een optimale weerstand en het ondersteunt jouw immuunsysteem. Zo ben je minder vatbaar voor virussen die rondgaan en dat betekent dat je minder vaak ziekt zult worden. Dat zal iedereen natuurlijk als muziek in de oren klinken!

Ondersteuning door quercetin

Als we iets geleerd hebben van de coronapandemie, dan is het wel dat het belangrijk is om een goede gezondheid te hebben. Mensen met een goede weerstand en een goed immuunsysteem zijn immers minder vatbaar voor virussen. Corona is een virus, maar verkoudheden en griep net zo goed. Daarom is het dus belangrijk om voldoende quercetin en andere voedingsstoffen binnen te krijgen die bijdragen aan een goede weerstand en immuunsysteem. En het is van belang om je algehele gezondheid op peil te houden. Dit doe je door:

  • voldoende bewegen
  • gezond eten
  • goede balans tussen inspanning en ontspanning

Zo houd jij je lichaam in een goede conditie en dat helpt bij het tegengaan van bacteriën en virussen. Voldoende vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen binnenkrijgen speelt daarbij een grote rol. Idealiter krijg je deze stoffen, zoals quercetin, natuurlijk binnen via je voeding. Het probleem is alleen dat door vervuiling en uitputting van landbouwgrond onze voedingsmiddelen steeds minder vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen bevatten. Het kan daarom aan te raden om bepaalde stoffen aan te vullen door middel van het slikken van supplementen. Zo zorg je ervoor dat je alles in voldoende mate binnenkrijgt en dat je gezondheid zo optimaal mogelijk is. Naast quercetin zijn er ook andere stoffen die daarbij belangrijk zijn.

Weerstand en immuunsysteem

Welke voedingsstoffen zijn er nu precies belangrijk voor een goede weerstand en een goed immuunsysteem? Quercetin is daar een van, dit is een flavonoïde die van nature voorkomt in rode en paarse vruchten, citrusfruit, appels, broccoli, knoflook en ui. Maar er zijn meer stoffen die belangrijk zijn voor een goede afweer. Iedereen weet waarschijnlijk wel dat vitamine C hier een grote rol in speelt, maar ook vitamine D3, K2 en zink zijn hierbij van groot belang. Wil je de kans zo klein mogelijk maken dat een virus vat op jou krijgt, dan moet je er dus voor zorgen dat je dit voldoende binnenkrijgt. Je kunt dit doen door te kiezen voor het slikken van Natural Super Quercetine. Naast quercetin bevatten deze supplementen namelijk ook vitamines C, D3 en K2 en zink picolinaat. Uiteraard in een zo optimaal mogelijke verhouding! Natuurlijk blijft een gezonde voeding de basis voor een goede gezondheid, maar met dit supplement geeft jij jouw gezondheid een stevig steuntje in de rug! Doordat het supplement geen dierlijke ingrediënten bevat en ook geen gluten en allergenen, kan eigenlijk iedereen het zonder problemen gebruiken! Wil je zeker zijn dat je voldoende quercetin tot je neemt, kies dan voor Natural Super Quercetine!