SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Hoe kun je letselschade berekenen?

letselschade berekenen

Om letselschade berekenen, is het raadzaam om hiervoor een gespecialiseerde advocaat in te schakelen. Zelf ben ik slachtoffer geweest van een ongeval waarbij ik mijn bovenarm verbrijzeld heb en een flinke hoofdwond heb opgelopen. Het vervelende was dat dit ongeval twee dagen heeft plaatsgevonden voordat ik op vakantie zou gaan. Het is natuurlijk nooit een goede timing om een ongeluk te krijgen maar dit was echt heel erg balen. Eenmaal bijgekomen te zijn in het ziekenhuis staat je leven even stil. Operaties die moeten worden uitgevoerd, een week verblijven in het ziekenhuis om vervolgens voor te bereiden op revalideren. Eenmaal thuis stond mijn auto bij de sloop en kwam eigenlijk pas de echte klap. Geen auto, geen vakantie, voorlopig niet werken en dit maakte mij erg verdrietig.

letselschade berekenen

Daarom ben ik op zoek gegaan naar een goede advocaat waarbij ik een procedure kon starten. Ik wilde een vergoeding van de geleden financiële schade maar ook de psychische schade die ik heb opgelopen. Dit is allemaal aan de orde om uit te kunnen rekenen wat ik kan gaan eisen, dat is iets dat ik zelf niet kan.

Zeer tevreden over de diensten van dit advocatenkantoor

Via de website van advocatenjuristen.nl ben ik ik contact gekomen met een advocatenkantoor hier trof ik een kantoor aan binnen mijn woonplaats die is gespecialiseerd in dit rechtsgebied. Al bij de intake werd mij verteld hoe de procedure zou verlopen. Tijdens deze procedure kon de advocaat ook de letselschade berekenen en het totale bedrag heb ik inmiddels op mijn rekening gekregen. Daarom ben ik zeer tevreden over dit kantoor.

letselschade berekenen