SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Wat zeggen je ogen over jou – het belang van gezonde ogen

0000080Wat zeggen je ogen over jou – het belang van gezonde ogen

We zijn ons allemaal bewust van het belang van gezonde ogen als het neerkomt om gebruik te maken van een van onze meest fundamentele zintuigen, het zicht, helemaal voor degenen onder ons die regelmatig lenzen online kopen. Echter is het onderhoud van oog gezondheid zeker niet alleen het corrigeren van problemen na het feit door multifocale contactlenzen online te kopen.

Er zijn verschillende veel voorkomende toestanden die gezonde ogen kunnen bedreigen die behandelbaar zijn als ze redelijk vroeg gevonden worden, zoals “natte” leeftijd gerelateerde maculadegeneratie. Als dit snel geïdentificeerd wordt, kan het worden behandeld door een oogarts, alhoewel deze aandoening en andere gewone zicht aandoeningen zoals glaucoom door een opticien. Dit betekend dat regelmatige oog testen essentieel zijn in het onderhouden van je oog gezondheid als je ouder word, zelfs als je gewend bent om je eigen bekende zicht problemen op te lossen door regelmatig online je contact lenzen te kopen.

Net zo belangrijk is dat ogen niet zomaar zelf hints weggeven over zichzelf. Je ogen kunnen potentieel indicatoren aangeven voor een heel scala aan gezondsheids aandoeningen die invloed kunnen hebben op het hele lichaam en het idee dat je ogen dit kunnen aangeven is niet nieuw.