SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Wie weet is een bindweefsel massage wel iets voor jou

bindweefsel massage

bindweefsel massageVandaag ga ik jullie alles vertellen wat ik weet over bindweefsel massage. Zelf heb ik dit nog nooit gedaan, echter mijn kleine broertje dus wel. Omdat ik meerdere malen mee ben gegaan, kan ik jullie hier dus het een en ander over vertellen. Wanneer deze massage bij jou wordt toegepast wordt er gebruik gemaakt van intensieve massagetechnieken. Deze zijn dan ook puur gericht op het herstel van de huid. Dit in tegenstelling tot andere massages die voornamelijk bedoelt zijn ter ontspanning. Er wordt bij deze massage dan ook geen druk uitgeoefend op de spieren maar op de bindweefsellaag tussen de spieren en de opperhuid. Wanneer dit op de juiste wijze wordt uitgevoerd wordt de doorbloeding van het bindweefsel gestimuleerd, en daarmee tevens de aanmaak van elastine- en collageenvezels. Het gevolg is dat uw huid er jonger en steviger gaat uitzien.

Hier gaat hij dus al jaren naar toe

ambiance beauty

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat jij ook iemand kent die hier behoefte aan heeft. In dat geval moet je deze persoon zeker even doorverwijzen naar schoonheidsspecialist-delft.nl. Een bindweefsel massage is verder ook nog ideaal voor een verouderd huid. Dus wil jij jouw moeder of vader verrassen met zo’n behandeling, verwijs ze dan door naar de naam Ambiance Beauty. Verder kan het ook nog helpen bij pijntjes op gebied van:

  • Migraine;
  • Hoofdpijn;
  • Chronische verkoudheid;
  • Slapeloosheid;
  • Menstruatiepijn.

schoonheidssalonWaarschijnlijk wisten jullie dit nog niet maar veel behandelingen worden vaak vergoed door jouw ziektekostenverzekeraar. Zeker de moeite waard om je hierin te verdiepen dus!