SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Goede pedicure in Nijmegen

Wat ben ik blij met de pedicure Nijmegen. Als kind had ik al last va mijn voeten, maar naarmate ik ouder word is het probleem alleen maar erger geworden. Daarbij heb ik nog Diabetes II gekregen en daarom is een goede verzorging goed voor mijn gezondheid. Vanaf de allereerste keer dat ik een afspraak hier bij Marijke Tel had gemaakt, voelde het al goed. Niet alleen letterlijk, maar ook voor mijn maat 42 stappers was dit een weldaad. Niet alleen werden mijn voeten hier heerlijk gemasseerd, maar ook de verzorging van de nagels, het verwijderen van likdoorns, het verwijderen van eelt en een heerlijk voetenbad behoorden tot deze behandeling.

Tevens een gediplomeerd schoonheidsspecialiste

Hierbij de pedicure in Nijmegen kan je ook terecht voor andere behandelingen, zoals een reinigende gezichtsbehandeling, het epileren en/of verven van de wenkbrauwen en harsbehandelingen. Elke keer wanneer ik hier een behandeling heb ondergaan voel ik mij weer als herboren. Niet alleen mijn voeten zijn weer lekker glad en mooi, maar ook mijn gezicht ziet er weer stralend uit.

Heb je ook interesse in een behandeling bij Marijke Tel, maak dan online een afspraak of bel haar op het telefoonnummer 06 29167405. Ervaar dan ook naar de mogelijkheden die hier bij deze salon te bestellen zijn.