SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Een borstprothese kopen

Vaak hoorde ik het om mij heen dat er vrouwen waren die een borstprothese moesten kopen. In één van de roddelbladen las ik altijd het verhaal van een mevrouw die de diagnose borstkanker had gekregen en hoe haar wereld instortte. Veel mensen weten niet hiermee om te gaan als iemand in de naaste omgeving deze vervelende ziekte heeft en vaak laten zij dan niets meer van zich horen.

Een goede vriendin van mij belde mij op met een vreselijk bericht. Tijdens een jaarlijkse controle was ook bij haar de diagnose borstkanker vastgesteld. Op dat moment wist ik ook niet wat ik moest zeggen, maar ik vertelde haar wel dat ik er altijd voor haar zal zijn.

Het leven gaat verder

Na een zeer moeilijk periode in het leven van mijn vriendin, gaat het gelukkig weer beter. Zij heeft een operatie gehad waarbij één van haar borsten geamputeerd moest worden. Gelukkig dat er de mogelijkheid is om hiervoor een borstprothese te kopen. Op deze manier hoeft niemand te weten wat er met je aan de hand is en bovendien staan en zitten deze beha’s nog goed ook. Zo heeft mijn vriendin nu bij Mammella Specials meerdere mooie lingerie sets gekocht. Zelfs een mooi badpak voor de zomer.