SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Leuke monturen bij optiek online

Eindelijk kan ik ook mijn nieuwe montuur goed zien, door de mogelijkheid van de optiek online. Ken je ook het probleem wanneer jij een nieuwe bril nodig hebt en hiervoor naar de winkel gaat om er eentje uit te zoeken en niets kan zien. Vaak neem ik een bekende van mij mee om mij te helpen, want hoe is het mogelijk om een leuk model uit te moeten zoeken wanneer jij niet je eigen fok op hebt. Vaak moest ik dan maar geloven dat het model wat ik aan het passen was mij geweldig stond.

Nu maak ik zelf de keuze

Tegenwoordig kan ik thuis in mijn eigen spiegel de keuze maken uit de verschillende monturen die je bij Sluis kan kopen. Via de website van optiek online kan je de verschillende monturen bekijken en meteen passen. Hiervoor moet je wel een foto van jezelf maken en deze op de site zetten. Zo kan jij jezelf elk model opzetten en bekijken of deze wel bij jou past. Nadat jij een keuze hebt gemaakt ga je naar de winkel voor je ogen op te laten meten en zo kan jouw nieuwe bril gemaakt worden. Het is zelfs mogelijk om online je lenzen te bestellen, kijk maar eens op de website van deze zaak.