SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Dopper bedrukken ter promotie bij Maxilia

Bij ons op de praktijk maken we allen massaal gebruik van flesjes gevuld met water. Op zich is dat niet erg, al ben ik wel van mening dat het netter kan. Door een dopper te bestellen en deze vervolgens te laten bedrukken ziet het er gelijk een stuk netter uit. Maar waar vind je een dopper die ook nog eens voordelig is in de aanschaf? Nu dat de praktijk nog open is en wij patiënten ontvangen, heb ik het even laten vieren om in de avond weer te gaan zoeken. Uiteindelijk ben ik bij Maxilia terecht gekomen waar het mogelijk is om snel en voordelig een partij doppers te bestellen. Deze doppers kan je overigens laten bedrukken met het logo van het bedrijf, stijlvol en klassiek toch? Tevens ook een stukje professionaliteit wat het bedrukken van een dopper met zich meebrengt.

image

Plezier met onze doppers!

Ik heb tegen mijn collega’s gezegd dat zij de doppers in gebruik mogen nemen. Dit staat immers een stuk netter dan een fles water toch? Hier reageerde iedereen positief op waardoor ik ervoor heb gekozen om bij Maxilia te bestellen. Het bekijken van het assortiment doppers maakte het voor mij wel lastig…

50570_dopper-steel-bedrukken-1

Al met al is het mij toch gelukt om hier een bestelling te plaatsen en de doppers te laten bedrukken met onze logo. Vrij snel werd het netjes ingepakt en wel bij ons in de praktijk bezorgd waardoor het personeel nu drinkt uit de nieuwe bedrukte dopper!