SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Verbreek de taboe: met glijmiddel heb je nooit meer moeite met seks

glijmiddel

 

Hoewel je het waarschijnlijk niet wil toegeven, heb je waarschijnlijk wel eens moeite gehad je klaar te maken voor seks. Vrouwen staan erom bekend smoesjes te verzinnen als het op seks aankomt, en mannen zouden veel vaker ‘in the mood’ zijn dan vrouwen. Niets is minder waar. Hoewel vrouwen doen vermoeden de enigen te zijn romantiek in de relatie te krijgen (en te houden), kunnen mannen er ook wat van. Glijmiddel kan helpen de romantiek tot een ander niveau te tillen en je relatie te verbeteren.

Glijmiddel, romantiek-middel?

Als mensen aan seks denken, denken ze vaak aan lichaamsdelen, passie, geiligheid, one-night-stands of juist ‘getrouwd-stel-seks’. Iedereen doet het op een andere manier, maar wat je reden ook is om het met elkaar te doen, iedereen heeft wel eens te maken met een ‘ik-heb-niet-zo’n-zin-moment’. Zeker koppels die al wat langer bij elkaar zijn kunnen hun zin in seks nog wel eens verliezen. Glijmiddel is een sfeermaker die iedereen eens zou moeten uitproberen.

Spannend, sensueel en in verschillende smaken

Glijmiddel maakt de seks spannender. Omdat er verschillende soorten glijmiddel bestaan, is er voor iedereen wel een geschikte. Zo is het ene stel op zoek naar glijmiddel met een smaakje (want orale seks is ook iets waar sommigen moeite mee hebben), terwijl het andere stel graag glijmiddel wil die een tintelend gevoel geeft. Wie wat wanneer ook gebruikt, glijmiddel kan een redmiddel zijn voor je seksleven!

glijmiddel

Niet alleen voor de seks?

Glijmiddel is er natuurlijk voor gemaakt om te glijden. Het vergemakkelijkt de seks, kan orgasme-remmend werken (of juist orgasme-stimulerend), heeft een smaakje of juist niet, maar het kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Het voelt natuurlijk prettig aan op de huid en kan op verschillende plekken gebruikt worden. Dus waarom niet eens proberen als een soort… massagemiddel? Als je elkaar eens wil verwennen maar je hebt geen massageolie in huis, kan glijmiddel ook verrassend werken. Hoe meer huid-op-huid-contact, hoe intiemer het moment. Als het moment intiemer is, kan dat een positief effect hebben op jullie relatie – en dus op jullie seksleven. Onderzoek wijst uit dat mensen meer plezier hebben in seks met mensen met wie ze een emotionele band hebben, dan seks met mensen waar ze niks voor voelen. Bouw je band op met glijmiddel. Spice it up!