SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Omgaan met PTSS

ptss

In mijn tienerjaren heb ik ooit een enorm nare ervaring gehad toen ik alleen op straat liep na een feestje. Ik heb dit jarenlang verdrongen maar enkele maanden geleden begon ik plots nachtmerries te krijgen en lag ik steeds maar te piekeren. Wat later begon ik me ook overdag steeds slechter te voelen en ik raakte helemaal in de put. Ik heb na enige tijd een psycholoog ingeschakeld en hij vertelde me dat ik mogelijk PTSS heb, oftwel Posttraumatische Stress-stoornis. Hij verwees me door naar Psytrec en daar ben ik lange tijd opgevolgd geweest.

Verademing

Na een intakegesprek bleek inderdaad dat ik alle symptomen van PTSS heb en dus kwam ik in aanmerking voor het vijfdaagse behandelprogramma. Ik kan je verzekeren, het heeft me echt geholpen! Iedereen was enorm vriendelijk en heeft me elke stap van de weg goed behandeld. Na de behandeling was er ook een terugkomdag waar mijn partner ook welkom was. Zodoende kon hij ook nog eens uitleg krijgen over de behandeling en de verdere opvolging van mijn PTSS, erg informatief! Binnenkort ga ik terug om een laatste test af te nemen, die zal bepalden in hoeverre de behandeling heeft gewerkt. Ik voel me alleszins veel beter en kan weer zonder zorgen slapen dus wat mij betreft was dit een groot succes!