SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Fysio Profit verzorgt de beste fysiotherapie van Oosterhout

Mocht je ooit naar een plek zoeken waar je de professionele begeleiding kunt krijgen die je verdient als je te maken hebt met een blessure, dan raad ik het je echt aan om aan Fysio Profit fysiotherapie Oosterhout te denken, mocht het ooit zover komen. Ikzelf heb echt precies het soort expertise ontvangen van de mensen die hier werkzaam zijn, die je zou verwachten bij officiële therapeuten. De begeleiding is werkelijk zeer professioneel en ik ben zeer te spreken over de aanpak die hier gehanteerd werd.

 

Deze therapie heeft mij weer op de been geholpen – letterlijk en figuurlijk

 

De dokters zeiden mij dat ik nooit meer op het niveau zou kunnen sporten als ik gewend was en dit was wel een bittere pil om te slikken voor mij – een die ik dus ook niet slikte. Ik ben blij het er niet bij te hebben laten zitten en de kracht in te spreken die er als professioneel sporten als vanzelfsprekend bij mij in zit. Als sporten je lust en je leven is en het blijkt ineens dat je dit niet meer zult kunnen uitvoeren – en dat áls het je eventueel lukt weer op de been te komen je nooit het oude niveau kunt behalen dat je gewend was, iets wat het het dus absoluut niet meer waard maakt het überhaupt nog te doen – dan is dat natuurlijk het ergste bericht dat je voor je carrière en je toekomst te horen kunt krijgen. Ik ben blij het er niet bij te hebben laten zitten maar bij Fysio Profit de professionele fysiotherapie in Oosterhout te hebben gevolgd die mij – letterlijk en figuurlijk – weer op de been geholpen heeft, daar ben ik echt enorm dankbaar voor.

PRT-Methode Fysiotherapie fysioprofit