SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Scheidingen

Een scheiding is al vervelend genoeg

Wanneer u samen met uw partner tot de conclusie bent gekomen dat scheiden voor beide partijen de juiste beslissing is dan is het van belang om de scheiding zo goed mogelijk te regelen. Bij een scheiding komen heel veel zaken kijken waaraan je vooraf niet zal denken. Naast dat alles verdeeld moet worden en dit in goede banen geleid moet worden komen er ook financiële zaken bij kijken die geregeld dienen te worden. Denk bijvoorbeeld aan een huis dat samen gekocht is, de auto die samen gekocht is etc. Ook uw inboedel is hierin van belang. Maar wat dacht u van kinderen die een scheiding in veel gevallen als traumatische ervaring beleven? U wilt het voor hen toch ook zo goed mogelijk regelen, zonder dat ze hier al teveel stress aan beleven?

offerteWat kan scheidingsnetwerk voor u betekenen?

Scheidingsnetwerk regelt al jaren scheidingen en zorgt ervoor dat het voor u goed zal verlopen rekening houdende met alle emoties die hiermee gepaard gaan. Zo kan scheidingsnetwerk de volgende taken van u overnemen en in goede banen leiden.

  1. Advies bij scheidingen.
  2. De scheiding aanvragen.
  3. Een echtscheiding regelen van A tot Z.
  4. Geregistreerd partnerschap en scheiden regelen.
  5. Alimentatie berekenen.

Zoals u kunt zien komt kan het scheidingsnetwerk voor u instaan op allerlei verschillende vlakken bij het regelen van een scheiding. Wanneer u wilt weten wat u zou moeten ondernemen bij het aanvragen en het regelen van een scheiding dan staat scheidingsnetwerk graag voor u klaar en zullen ze u bijstaan bij dit officiële maar ook emotionele proces.

maxresdefault-300x169