SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Ik ga naar Labgeekz om research chemicals

labgeekzlogoBij Research chemicals een legale drug gevonden! Ikzelf ben niet iemand die drugs gebruikt maar voor een vriend van mij heb ik de opdracht gekregen om een soort drugs te vinden waarmee hij met gemak een feest kan volhouden. Zelf heb ik geen drugs nodig om goed te feesten! Toch ben ik wel nieuwsgierig geworden hoe dat het bij mij zal werken. Uit angst niet wetend hoe dat mijn lichaam erop reageert heb ik het de eerste keer afgeslagen, nadat ik een vriend van mij heb zien feesten en plezier zien hebben ben ik toch gaan zoeken of dat het iets voor mijn lichaam bestemd kan zijn.

 

 

labgeekz5

Via het internet heb ik zonder problemen kunnen bestellen.

Nu dat ikzelf wilde weten of dat ik er ook normaal op zal reageren ben ik eerst advies gaan zoeken voordat ik de bestelling plaats bij Labgeekz. Via het internet kwam ik ook vrij snel terecht bij hun en via het internet in contact gekomen met een medewerker die mij er goed doorheen heeft geholpen om een bestelling te plaatsen maar ook dat ik de juiste uitleg erbij krijg die ik nodig heb. Gelukkig hebben hun mij goed geholpen om de drug te bestellen waarbij mijn lichaam goed op zou reageren, niet wetende hoe dat het reageerde! Gelukkig heb ik nu de juiste drug in huis en kan ik er vol tegenaan tijdens een knallend feest!labgeekz4