SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Garnier Olia, perfecte permanente haarkleuring

_Garnier_3600541322219_newwowm_122_210Garnier Olia, perfecte permanente haarkleuring

 

Ik heb de haarkleuring gevonden die helemaal bij mij past, het is de Olia van Garnier, volgens mij is dit een nieuw product, want ik had het nog niet eerder gezien. Sowieso vind ik de haar verven van Garnier altijd wel goed, ik heb nooit ergens problemen mee gehad. Toen ik de Oila Garnier tegenkwam op de online webshop – ik winkel altijd bij een online drogisterij, super handig – heb ik het gelijk besteld. Het werd wel weer tijd om mijn haar te kleuren. Ik koos voor de Garnier Olia zwart, omdat zwart best mooi bij mij staat. Het is een permanente kleuring van olie en heeft geen ammoniak in de stoffen zitten. Het bleek dus een nieuwe technologie te zijn, het was dus inderdaad een nieuwe lijn, maar door deze technologie blijft de kleur langer zitten en komt dit dieper in het haar terecht. Toen ik mijn haar bijna had droog geföhnd zag ik dit al gelijk, het glanzende enorm en het had een mooie diepe zwarte kleur. Het was ook ontzettend zacht en sindsdien is het ook niet meer minder zacht geworden, volgens mij was het na verf ook gelijk een haarmaker, want mijn haar is zichtbaar sterker. Volgens mij heeft Garnier ook andere kleuren in deze lijn, mocht je dus ook je haar binnenkort willen verven, dan raad ik je echt aan om dit te proberen, ik vind het echt een van de beste permanente haarkleuringen die ik ooit heb gehad en ik blijf dit ook zeker gebruiken. Je hebt sowieso geen dof haar meer na het gebruiken van deze verf. En het blijft trouwens ook erg lang zitten, onderhoud is vrij simpel en goedkoop. Ik heb al tegen mijn kapper gezegd dat ze ook eens Garnier moeten proberen, volgens mij zijn ze dit zelfs aan het overleggen, dat zou te gek zijn.