SV-Viceversa

Informatie over uiterlijke verzorging en medische hulp

Op zoek naar miconazolnitraat in Frankrijk

contact2Op zoek naar miconazolnitraat in Frankrijk

Miconazolnitraat werkt tegen schimmels. Ik heb zelf jaren last van schimmels en miconazolnitraat zit standaard in mijn tas. Ik had laatst een vervelend voorval, ik had een schimmel die ontzettend vervelend was en jeukte, maar ik was mijn miconazolnitraat vergeten en zat in de trein naar Frankrijk. Dit betekende dat ik nog zeker vier uur lang mijzelf moest verbijten op de jeuk. En oh, wat is het dan moeilijk om niet te krabben. Miconazolnitraat is voor mij echt de beste oplossing maar ik was al bang dat ik dit niet zomaar in Frankrijk kon krijgen, geen idee waar ook eigenlijk, en wat was de Franse naam van miconazolnitraat? Ik raakte lichtelijk in de stress en eenmaal aangekomen bij mijn hotel ben ik meteen op internet gegaan en onderzocht of en waar miconazolnitraat te krijgen was. Ik kreeg een adres door gestuurd die kennelijk goed was, van de mensen van het hotel. Alleen moest ik wachten op de volgende dag, het was namelijk al avond. De volgende dag, een helse nacht gehad natuurlijk en toch gekrabd, het was erger geworden en de miconazolnitraat was dus echt broodnodig. Het duurde denk ik een halve dag voor dat ik de bestemming had gevonden, het was echt flink uit de buurt, het was zelfs buiten de stad. Ik kwam bij een goede drogisterij of apotheker terecht, waar ze miconazolnitraat verkochten, toen ik hebt kocht heb ik het gelijk opgesmeerd, in de winkel nog zelf. Ik was er eindelijk vanaf.